DermatoNet
Cabinet de Dermato-Venerologie Dr. Petrescu Teodora
Like
Like
Tweet
Tweet
+1
+1
youtube
youtube

Cabinetul Dr. Petrescu Teodora

March 4, 2019 | Comments Off on Cabinetul Dr. Petrescu Teodora | By admin

    Cabinetul de Dermato-Venerologie Dr. Petrescu Teodora este situat în Timișoara, pe bulevardul Regele Carol I nr 23 ap. 5 SAD, intrare de pe bd. Iuliu Maniu (fosta Reșiței). Cabinetul este condus de Dr. Petrescu Teodora, medic primar dermato-venerolog cu o experiență în domeniul dermatologiei de 20 de ani. În acest cabinet sunt consultați pacienți de toate vârstele, de la o zi de viață până la 100 de ani și peste, având boli ale pielii, ale unghiilor, ale părului sau boli venerice.

    Dezideratul acestui cabinet este un diagnostic cât mai rapid și precis și un tratament eficient cu rezolvarea problemelor dermatologice ale pacientului.

    Cabinetul dispune de condiții bune de diagnosticare în domeniul dermatologiei și de o aparatură radiochirurgicală nouă și modernă.

    În acest cabinet vă putem rezolva probleme de mică chirurgie: furuncul, chist, unghie incarnată. De asemenea se pot îndepărta verucile vulgare, papiloamele virale, keratozele actinice și veruci seboreice prin cauterizare cu radiocauterul sau aplicații de zăpadă carbonică. Sunt examinate și urmărite prin dermatoscopie tumorile cutanate. Vă puteti face, de asemena, teste cutanate pentru dermatită alergică de contact. În scop diagnostic efectuăm biopsii din diferite leziuni cutanate.

    O atenție deosebită se acordă in cadrul acestui cabinet, dermatologiei cosmetice. În acest sens puteți beneficia de curățări de ten, peeling chimic și injectări de riduri.

    Motto-ul acestui cabinet este: „Un ten frumos și curat, fără coșuri, fără pete, fără riduri”.

    Curățarea de ten este un tratament cosmetic în cadrul căruia se îndepărtează punctele negre, punctele albe și cosurile. Este utilă în tratamentul cosmetic al acneei și recomandată oricărei persoane care dorește o îngrijire atentă a tenului.

    Peelingul chimic înseamna îndepartarea straturilor superficiale ale pielii utilizând diferite substanțe, în scopul îndepartarii petelor, a cicatricilor și a ridurilor superficiale. Efectuăm un peelig chimic mediu, într-o singură ședință, având o bogată experiență de peste 14 ani, de acest tratament beneficiind peste 1000 de pacienți.

    In ceea ce priveste injectarea de riduri, utilizăm toxina botulinică pentru ridurile de expresie de la nivelul frunții și din jurul ochilor, și acidul hialuronic pentru ridurile mai adânci de la nivelul glabelei și șanturilor nasogeniene, pentru mărirea pomeților, mărirea buzelor și ridicarea colțurilor gurii.

    Programările se pot face la numerele de telefon 0723-334073 si 0256-452311.

    Pentru informații ne puteti contacta și pe adresa de e-mail drpetrescu@dermatonet.ro.

 

conditions

Importanța fotoprotecției cutanate

July 21, 2014trademarks | Comments Off on Importanța fotoprotecției cutanate | By admin

    Cea mai importantă măsură de prevenire a îmbătrânirii cutanate este protecția împotriva soarelui. Razele ultraviolete distrug pielea, accelerează foarte mult procesul de îmbătrânire cutanată, pătează și usucă pielea, ridează și favorizează cancerul de piele. Expunerea prelungită la ultraviolete duce în timp la fenomene de atrofie cutanată, elastoză solară, displazii cutanate, keratoze actinice, lentigo (adică subțierea pielii), alterarea elasticității, hiperpigmentări, depigmentări , diverse rugozități și excrescențe care sunt stări precanceroase.
    În concluzie este foarte bine, dacă vrem sa avem o piele frumoasă și curată, să evitam expunerea la soare, să ne protejăm purtând haine și stând mai mult la umbră. Pe zonele descoperite de piele este bine să folosim tot timpul creme de protecție împotriva soarelui cu factor înalt de protecție (50+), care primăvara și vara se aplica din oră în oră.
    La întrebarea “Este bine sau nu să stăm la soare?” răspunsul meu este: mai bine stăm la umbră și folosim și crema de protecție împotriva soarelui.

tour
support
about
api
mail